Huvilalaiturit

Matala-Susanna-kanoottilaituri-tampere-laituriasiantuntijat-laiturit

Tarjoamme Laakson Laiturit Oy:n kestävät ja vakaat huvilalaiturit varusteineen ja tarvittaessa valmiiksi asennettuna. Laiturivalikoimasta löytyy uinti-, oleskelu- ja venelaiturit sekä monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Susanna-laiturit

Susanna-laiturit tarjoavat erittäin monikäyttöisen ja näyttävän ratkaisun, kun laiturilta vaaditaan kestävyyttä ja vakautta. Susanna-laiturit koostuvat kelluvista laiturielementeistä ja kulkusillasta. Laiturielementtien leveydet ja kansikorkeudet vaihtelevat mallista riippuen. Susanna-laitureiden kelluvia laiturielementtejä voidaan liittää toisiinsa myös L- tai T-mallin laituriksi, paitsi Perus-Susanna -laituria.

Pikku-Susanna on varteenotettava kevyempi vaihtoehto uimalaituria haluavalle. Perus-Susanna on nimensä mukaan huvilarantojen peruslaituri, joka soveltuu myös pienempien veneiden kiinnitykseen. Matala-Susanna soveltuu hyvin uinti- ja melontalaituriksi matalan kansikorkeutensa johdosta. Korkea-Susanna soveltuu hyvin paitsi uintilaituriksi niin myös venelaituriksi. Korkea-Susanna Xtra -laiturille mahtuu isompikin oleskeluryhmä.

⇒Lisätietoa Susanna -laiturimallistosta.

President®-laiturit

Näyttävät ja vakaat President®-laiturit tuovat ylellisyyttä rantaan. President®-laitureita on saatavilla useita eri kokoja ja malleja. Laitureissa on vakiona tyylikäs sivuverhous.

President® Standard on tyylikäs ja kookas laituri, joka soveltuu hyvin uintilaiturksi, mutta siihen voi turvallisesti kiinnittää myös isonkin veneen. President®Demand laitureista löytyy erityistä vakautta tai erityistä kansikorkeutta vaativat laiturit.

⇒Lisätietoa President® -laiturimallistosta.

Betoniponttonilaiturit ja raskasponttonilaiturit

Betoniponttonilaitureita on saatavana useita eri kokoja ja malleja. Betoniponttonilaiturit ovat painavia ja erittäin kantavia laitureita.

Yksikin raskasponttoni toimii itsenäisenä laiturina, mutta niitä on mahdollista myös liittää toisiinsa. Raskasponttonilaiturit ovat erittäin kantavia ja ne soveltuvat myös vaativimpiin paikkoihin.

Japi-laituripaketti

Japi-laituri on kevyt uintilaituri, joka soveltuu ainoastaan suojaisiin rantoihin. Japi-laituri toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti osina. Toimituksen yhtyedessä asiakas saa selkeät kokoamis- ja asennusohjeet.

⇒Lisätietoa Japi-laiturista.

Tutustu Huvilalaitureihimme kuvagalleriassa