Laiturimallisto

Harbour-laituri-Kuopio-laituriasiantuntijat

RT-Tukku Oy tarjoaa käyttöösi Laakson Laiturit Oy:n laajan laiturivalikoiman, joka kattaa niin mökki- ja huvilalaiturit kuin uimalat ja venesatamakokonaisuudet. Laiturivalikoimassa on eri kokoisia, eri mallisia sekä eri kansikorkeudella olevia laitureita. Laitureiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös monipuoliset laitureiden lisävarusteet, kuten esim. uimaportaat, veneenkiinnitystarvikkeet sekä laituripenkki ja säilytysarkku.

Huvilalaiturit

Huvilalaiturivalikoimasta löytyvät eri kokoiset ja eri malliset laiturit mökki- ja huvilarantaan. Susanna -laiturimallistosta löytyy erittäin monikäyttöiset ja näyttävät ratkaisut. President-mallin laiturit ovat kookkaita ja näyttävän näköisiä laitureita, joissa on vakiona tyylikäs sivuverhous.

Lue lisää huvilalaitureista.

 Satamalaiturit

Satamalaiturivalikoimasta löytyvät mm. Harbour- ja MyPort-mallien laiturit, kuten myös muut Laakson Laitureiden satamalaiturimallistot. Venesatamakokonaisuudet suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.

Lue lisää satamalaitureista.

MyLife Uimalat

Laakson Laitureiden MyLife uimalat on suunniteltu julkisille uimarannoille. MyLife uimalat voidaan toteuttaa usealla eri laiturimallilla, kuten esim. Susanna-laitureilla ja MyPort-laitureilla.

Lue lisää MyLife uimaloista.

Laituritarvikkeet

Erilaisilla laiturivarusteilla, esimerkiksi kaiteilla, uimaportailla ja penkillä, laituri voidaan muokata niin toiminnoiltaan kuin ulkonältäänkin juuri Sinun rantaasi sopivaksi.

Lue lisää laituritarvikkeista.