Satamalaiturit

Harbour-laituri-Kuopio-laituriasiantuntija-laiturit

SATAMALAITURIT

Satamalaiturivalikoimasta löytyvät Laakson Laiturit Oy:n korkeatasoiset satamalaiturit. Venesatamat suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, rannan olosuhteet ja laiturille asetetut vaatimukset huomioiden. Venesatamakokonaisuuksia suunnitellaan niin Harbour®- ja MyPort -laitureista kuin myös betoni- ja raskasponttonilaitureista.

Harbour® -laiturit

Harbour® -laiturimallisto on venesatamien ja aallonvaimenninlaitureiden rakentamiseen tarkoitettu laiturimallisto. Harbour® -laitureilla rakennetaan lisäksi erittäin toimivia ja kestäviä kelluvia terasseja ja kelluvia ponttonisiltoja.

Harbour Standard ja Harbour Demand laiturit ovat erittäin kestäviä ja näyttäviä satamalaitureita. Suomessa ja Ruotsissa on rakennettu jo satoja venesatamia Harbour® Standard -laitureilla. Harbour® Public -mallin laiturit soveltuvat hyvin mm. kelluviksi ravintolaterasseiksi tai yhteysalusten laitureiksi. Harbour® Breakwater on venesatamien aallonvaimenninlaituri, joka soveltuu hyvin myös veneiden kiinnittämiseen.

⇒Lisätietoa Harbour® -laitureista.

MyPort -laiturit

MyPort -laiturimallisto on suunniteltu pienvenesamien laiturimallistoksi, mutta MyPort- laitureita käytetään myös uimaloiden rakentamisessa sekä huvilalaitureina. MyPort Standard -laituri soveltuu parhaiten suojaisiin olosuhteisiin ja lähinnä pienveneille satamalaituriksi. MyPort Xtra -malliston laiturit voidaan varustella mm. raskailla veneaisoilla.

⇒Lisätietoa MyPort -laitureista.

SL-Betoniponttonilaiturit ja SL-Raskasponttonilaiturit

Betoniponttonilaitureissa on reilusti painoa ja kantavuutta. SL-Betoniponttonilaitureita on saatavilla useita eri kokoja ja malleja.

Raskasponttonilaiturit ovat nimensä mukaan erittäin raskaita laiturielementtejä, joilla saadaan laiturille suuri kantavuus. Jo yksikin SL-Raskasponttoni toimii itsenäisenä laiturina, mutta niitä voidaan liittää myös toisiinsa.